KERAMIEK & SCHILDERIJEN

Workshops

Maak kennis met schilderen. Heb je talent? Dan is dat mooi meegenomen, maar geen voorwaarde; iedereen kan leren schilderen tijdens een workshops Groningen!

In deze workshop gaat het om de basisbeginselen van schilderen. We leren je te verbeelden wat je ziet en niet wat je denkt te zien. Uiteraard komen daar begrippen als compositie, perspectief en
kleurenleer bij om de hoek kijken. We tekenen zoveel mogelijk naar de waarneming waardoor de werken in eerste instantie dan ook vooral figuratief zullen zijn.
Na deze lessen is er de mogelijkheid de workshop te verlengen, zodat klaar bent om zelf aan de slag te gaan of nog een workshop voor gevorderden te kiezen.

Uitgebreide informatie over deze workshop:

Workshops Groningen:

Kennismaking met elementaire beeldelementen als compositie, kleur, perspectief en met technische vaardigheden op het gebied van schilderen, zoals welk materiaal je gebruikt op welke drager.

Opbouw:
Elke les heeft een centrale thematiek. De eerste lessen gaan we tekenen, want tekenen is de basis van het schilderen. Daarna gaan we aan de slag met de toevoeging van kleur en leren we wat kleuren kunnen doen. Uiteraard leer je zelf de kleuren te mengen zodat je uiteindelijk toe kan met een basispakket aan kleuren.

Materialen:
De cursist zorgt zelf voor zijn materiaal. Een gedeelte van het materiaal zoals papier, houtskool e.d. is bij ons te koop.

 SOCIAL MEDIA

instagramtwitterfacebookyoutube

Webdesign: Studiomedes.nl

Atelier Podiumkunst;”Miranda”!
Miranda Nienhuis
Terheijlsterweg 39
9311 TA  Nieuw-Roden
Telefoon 06 81599257
info@mirandanienhuis.nl

INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE WORKSHOPS & CURSUSSEN IN GROEPSVERBAND

Vragen?
Of interesse in de kunst van Miranda?
Laat het weten!

Links
Publicaties
Aankopen

SOCIAL MEDIA

instagramtwitterfacebookyoutube

Webdesign: Studiomedes.nl