KERAMIEK & SCHILDERIJEN

De workshop: zaterdag 4 mei van 10.00 uur tot 12.30 uur in de winkel van VerstelGoed in Hoogezand (Meint Veningastraat 63).

Workshop ” Maak je eigen glas, servies, tas of kussen persoonlijk”

 

Bent u een creatieveling die serviesgoed of glaswerk persoonlijk wil maken met een beschildering? Of wilt u  graag gerecyclede, duurzame materialen beschilderen en daar dan spullen zoals een tasje, een kussen of een portemonnee van maken? Vindt u het leuk om dit samen met anderen onder professionele begeleiding te leren? Dan is de workshop “Maak je eigen glas, servies, tas of kussen persoonlijk” van Miranda Nienhuis samen met VerstelGoed echt iets voor u!

 

De workshop is op zaterdag 4 mei van 10.00 uur tot 12.30 uur in de winkel van VerstelGoed in Hoogezand (Meint Veningastraat 63). Meedoen kost 10 euro. U krijgt daarvoor een gezellige ochtend en neemt een zelf gemaakt, uniek product mee naar huis! In de winkel kunt u materialen kopen om te beschilderen. Dit zit nog niet in de 10 euro inbegrepen. U kunt de winkel gewoon binnen lopen, u hoeft zich van tevoren niet aan te melden voor de workshop. Maar “Vol is Vol” en wilt u verzekerd zijn van deelname kunt u een plaats reserveren door een mail te sturen naar info@verstelgoed.nl.

 

Wie zijn Miranda Nienhuis en VerstelGoed?

Miranda Nienhuis is eigenaresse van Atelier Podiumkunst Miranda. Kunst is haar passie en een vertaling van haar leven en belevingswereld. Ze maakt schilderijen, decoreert porselein en beschildert verschillende producten van leer.

 

VerstelGoed is een professioneel naaiatelier waar mensen met een uitkering en jongeren uit het praktijkonderwijs de kans krijgen werkervaring en arbeidsritme op te doen.

 

www.mirandanienhuis.nl             www.verstelgoed.nl

 

 

Met vriendelijke groet,

Joris Ruijs

Meint Veningastraat 63A
9601 DK Hoogezand
M: 06-19438448
E: Joris@verstelgoed.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *SOCIAL MEDIA

instagramtwitterfacebookyoutube

Webdesign: Studiomedes.nl

Atelier Podiumkunst;”Miranda”!
Miranda Nienhuis
Terheijlsterweg 39
9311 TA  Nieuw-Roden
Telefoon 06 81599257
info@mirandanienhuis.nl

INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE WORKSHOPS & CURSUSSEN IN GROEPSVERBAND

Vragen?
Of interesse in de kunst van Miranda?
Laat het weten!

Links
Publicaties
Aankopen

SOCIAL MEDIA

instagramtwitterfacebookyoutube

Webdesign: Studiomedes.nl