ART ON LEATHER & SCHILDERIJEN

ART-SHOES MET BIJPASSENDE ACCESSOIRES

overdag en in de nacht zichtbaar 

Stijlvol onderscheid maken van de massa doe je met een persoonlijke Touch

Voorjaar 2015 heb ik  mijn idee om persoonlijke art shoes te maken omgezet in een  mogelijkheid waar ieder mens blij van wordt! Ondenkbaar in de schoenenkast van een schoenenfreak. Inmiddels zijn we ruim 5000 paar gerealiseerde opdrachten verder en heb ik hiervoor zelf een elastische verf ontwikkeld, waarmee ik van iedere schoen een waar kunstwerk maak. Voor mij komen schoenen op de eerste plaats. Ik kan er uren naar kijken en koester ze allemaal met evenveel liefde. Ook op straat gaan mijn ogen altijd als eerste naar de schoenen van mensen. Schoenen maken me altijd heel nieuwsgierig naar hoe iemand in elkaar steekt. Een man met een gerafelde spijkerbroek met gaten en de perfecte Italiaanse herenschoen. Ik hou ervan. Of een vrouw die op oogstrelende hakken achter een kinderwagen door de winkelstraat schrijdt. Een lust voor het oog! Een ware promotie van je bedrijf en jou als persoon!

Mijn persoonlijke Touch gaat zelfs nog iets verder

Voor mijzelf ga ik nog een stapje verder. Onderdeel van mijn persoonlijke stijl zijn twee verschillende – maar wel matching – schoenen onder al mijn outfits. Het getal 2 betekent  automatisch dat het een paar is. Met andere woorden het is een ‘ECHTPAAR‘!

 En dat heeft in al die jaren al de nodige reacties opgeleverd. Voor mij is het onderdeel van mijn identiteit: het onderstreept mijn passie voor schoenen. Natuurlijk wil ik er ook een statement mee maken naar de buitenwereld. Op de vraag “Waarom draag jij twee verschillende schoenen?” antwoord ik steevast: “Omdat elk ECHTPAAR een eigen podium verdient.” Voor welke kleuren, model, type etc je ook kiest in je leven, kies, bedenk of bespreek je wensen en dan ‘zijn jullie een echt PAAR.

Promo Miranda Nederlands

Nieuwsgierig geworden: neem dan door te klikken op onderstaande link  contact op voor een Gratis advies en een vrijblijvende offerte:

https://www.mirandanienhuis.nl/contact/

Filmpje schoenen Westerkwartier     

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.SOCIAL MEDIA

instagramtwitterfacebookyoutube

Webdesign: Studiomedes.nl

Atelier Podiumkunst;”Miranda”!
Miranda Nienhuis
Terheijlsterweg 39
9311 TA  Nieuw-Roden
Telefoon 06 81599257
info@mirandanienhuis.nl

INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE WORKSHOPS & CURSUSSEN IN GROEPSVERBAND

Vragen?
Of interesse in de kunst van Miranda?
Laat het weten!

Links
Publicaties
Aankopen

SOCIAL MEDIA

instagramtwitterfacebookyoutube

Webdesign: Studiomedes.nl