ART ON LEATHER & SCHILDERIJEN

Workshops

Workshop Porselein Beschilderen

Tijdens de workshop Porselein beschilderen ga je aan de slag met verf, penselen en diverse eenvoudige technieken. Dit kan met een reeds bestaand voorbeeld  of met een door jezelf uitgekozen afbeelding, op welk porseleinen voorwerp dan ook. Denk daarbij aan bijvoorbeeld kop en schotel, schaal, bord, theepot, etagère, taartplateau etc. Alle benodigde materialen vind je in het atelier. Na een korte uitleg en demonstratie ga je aan de slag. Welke stijl je ook mooi vind, bij Atelier Podiumkunst kan en mag bijna alles.

Iedereen, van 8 tot 108, kan porselein beschilderen! Bij Atelier Podiumkunst leer je eenvoudige technieken en gebruik je slimme hulpmiddeltjes. Dus ook al denk je dat jij dit niet kan, je zult verbaasd zijn over het resultaat dat je bereikt. Het porselein wordt na de workshop in de professionele keramiek oven van Atelier Podiumkunst gebrand. Dit brandproces neemt ongeveer 12 uur in beslag. Hierna is het vaatwasser- en magnetron/oven-bestendig.  Na dit brandproces zijn de werkstukken klaar en kunnen afgehaald worden. Ook kunnen de werkstukken eventueel verzonden worden. 

Bij de workshop is het porselein inbegrepen. Dit omdat ik door ‘schade-en-schande’ heb geleerd wel porselein wel of niet de hitte van de oven aan kan…er zijn vele keuze mogelijkheden. Er zit vast iets voor je bij. Als je me mailt mirandanienhuis@gmail.com  stuur ik de lijst met mogelijkheden en prijzen! Workshops Porselein beschilderen zijn mogelijk voor groepen vanaf 5 personen. De workshops kunnen gepland worden op alle dagen van de week. Bij grotere groepen wijken we uit naar een andere locatie.  

Mogelijkheden:

Workshop Porselein beschilderen met je vriendinnen/familie/collega’s etc

Ben je met een groepje van minimaal 5 personen, dan kunnen we samen een datum prikken, 7 dagen in de week, elk gewenst dagdeel (dus ook de zondag). Iedereen mag schilderen wat hij/zij graag wil, zowel qua porselein als qua afbeelding. Er zijn vele soorten porselein, er is altijd wel iets wat je leuk vind…van een thee tip tot een etagère.

Workshop Porselein beschilderen als vrijgezellenfeest

Voor een echt origineel vrijgezellenfeest kies je voor een workshop Porselein beschilderen. Samen met de aanstaande bruid gaan jullie porselein beschilderen. Jullie kunnen bijvoorbeeld samen een bruidsschat schilderen: iedereen beschildert een onderdeel van bijvoorbeeld een theeservies of tapasservies voor de bruid. Wat ook leuk is: allemaal samen werken aan een gezamenlijk werkstuk, bijvoorbeeld een etagère of een theepot voor de bruid…Uiteraard kunnen jullie ook voor jezelf aan de slag gaan. Bestaat het gezelschap uit maximaal 12 personen? Dan kan de workshop bij Atelier podiumkunst plaatsvinden. Bij grotere gezelschappen wijken we uit naar een locatie naar jullie wens.

Workshop etagère beschilderen

Beschilder je eigen etagère of gebruik hem als (tapas) serveerschaal. Een gehele dag lekker creatief en ontspannen bezig aan een etagère die bij jou past, kies dus ook je eigen afbeelding. Genieten van een lekker lunch en verwonder jezelf over het prachtige eindresultaat op het einde van de dag.

Workshop Porselein beschilderen inclusief high tea

Wil je met een vrijgezellenfeest, vriendinnengroep, clubleden of met een ander gezelschap een workshop Porselein beschilderen combineren met een high tea? Ook dat is mogelijk.  Er staat een  heerlijke 5 gangen High Tea klaar waar je tijdens het schilderen heerlijk van kunt genieten!

Workshop Porselein beschilderen als (kinderen)feestje

Voor kinderen vanaf 8 jaar kunnen we een workshop Porselein beschilderen als kinderfeestje organiseren. Wat is nou leuker dan met je vriend(innen) samen creatief bezig te zijn? Voor ieder kind is de workshop aangepast aan de leeftijd. De kinderen gaan zelf aan de slag met het beschilderen en inkleuren van het door het feestvarken gekozen afbeelding op het porselein. Aan het einde van de workshop heeft iedereen een unieke en kleurrijke herinnering aan het feestje.

Workshop Porselein beschilderen als baby shower

Samen met vriendinnen een leuke beschuit-met-muisjes schaaltje of gebaksbordje beschilderen voor de nieuwe wereldbewoner. Hoe gezellig en een blijvende herinnering tijdens verjaardagen van het kindje. Je kunt items kiezen die passen bij een mama in Spee zoals bijvoorbeeld in de kleuren van het kamertje of geboortekaartje. Uiteraard kun je ook voor iets neutraals kiezen als je niet weet of het een jongentje of meisje word alles naar wens van mama.

Achter de woning tref je de Galerie. De workshops worden bij slecht weer binnen gegeven, bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten schilderen. Voor grote groepen huur ik een passende zaal in de buurt. In de Galerie zijn mijn persoonlijke handgeschilderde schilderijen en andere gadgets te koop. 

 

Heb je zelf een idee voor een workshop anders dan hier staat genoemd, bel dan snel en kijken we of we dit kunnen realiseren.

DIRECT CONTACT

 SOCIAL MEDIA

instagramtwitterfacebookyoutube

Webdesign: Studiomedes.nl

Atelier Podiumkunst;”Miranda”!
Miranda Nienhuis
Terheijlsterweg 39
9311 TA  Nieuw-Roden
Telefoon 06 81599257
info@mirandanienhuis.nl

INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE WORKSHOPS & CURSUSSEN IN GROEPSVERBAND

Vragen?
Of interesse in de kunst van Miranda?
Laat het weten!

Links
Publicaties
Aankopen

SOCIAL MEDIA

instagramtwitterfacebookyoutube

Webdesign: Studiomedes.nl